Φιλανθρωπικός Διαγωνισμός Μαγειρικής

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, για ακόμα μία φορά ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Γαστρονόμων Euro-Toques Κύπρου, διοργανώνει μια φιλανθρωπική εκδήλωση στα πλαίσια της έκθεσης Gastronomia HO.RE.CA 2021 στις 4, 5, 6 Δεκεμβρίου 2021 στη Κρατική έκθεση.
Ο σύνδεσμος μας σε συνεργασία με το ROUND TABLE 5 – Nicosia Cyprus, διοργανώνει την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11:30 – 13:00, φιλανθρωπικό διαγωνισμό μαγειρικής. Σε αυτό το διαγωνισμό οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε ομάδες των τριών ατόμων (ένας επαγγελματίας σεφ, ένας μαθητής της Σχολής Τυφλών και ένας celebrity) και το θέμα θα είναι Mystery Black Box. Στόχος να δημιουργήσουν ένα πιάτο με τα όλα τα υλικά του κουτιού. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του ταμείου της σχολής τυφλών Λευκωσίας. Όλοι εμείς μπορούμε να συμβάλουμε σε αυτή την προσπάθεια έτσι ώστε να μαζέψουμε όσα πιο πολλά χρήματα μπορούμε, με τις εισφορές μας αυτή τη μέρα.
Οι διάσημοι φίλοι μας οι οποίοι θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους και θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό είναι οι ακόλουθοι: Χριστιάνα Αριστοτέλους, Σοφοκλής Κασκαούνιας, Χρύσω Λέφου, Γαλάτια Παμπορίδη, Νικόλας Ιωαννίδης, Μάριος Πρίαμος και η Μαρία Παπακώστα.